شی باتر چیست ؟
شی باتر از درخت شی استخراج می شود که از غرب و مرکز آفریقا بدست می آید و دارای غلظت بالایی از اسیدهای چرب است. قرن هاست که به دلیل اثرات مرطوب کنندگی به عنوان یک ماده آرایشی استفاده می شود.
به دلیل اثرات مرطوب کنندگی که دارد در عمل به عنوان یک عامل چرب کننده، بازیابی کننده چربی ها و بواسطه ایجاد رطوبت سریع، قرن ها است که به عنوان یک ماده آرایشی استفاده می شود. روغن شی باتر مانند سایر مواد مرطوب کننده، پوست شما و محیط بیرون آن را بازیابی می کند، رطوبت را در خود نگه می دارد و خطر خشکی پوست و آسیب ناشی از قرار گرفتن در معرض محیط را کاهش می دهد.
روغن شی باتر پس از استفاده پوست شما را چرب نمی کند که یکی دیگر از مزایای بزرگ آن است.
پنج مزیت روغن شی باتر
✔ روغن شی باتر دارای غلظت بالایی از اسیدهای چرب است
✔ قرن ها به عنوان یک ماده آرایشی استفاده می شود
✔ از شی باتر به دلیل اثرات مرطوب کنندگی آن استفاده می شود و به عنوان یک عامل چرب کننده مجدد عمل می کند
✔ روغن شی باتر پوست شما را چرب نمی کند
✔ کره شی باتر در بسیاری از محصولات زیبایی ما وجود دارد


Share your unique link and earn up to 40% commission! https://shorturl.fm/Ka0i8
Boost your income—enroll in our affiliate program today! https://shorturl.fm/Mq07E
Join our affiliate program and watch your earnings skyrocket—sign up now! https://shorturl.fm/ylbVe